2022-09-01
尋日係我同老婆結婚周年紀念❤️,朋友介紹話呢間八瀧都唔錯,佢上次响網上平台買咗優惠食過佢哋嘅lunch,二人同行一人免費真係好抵,同埋都幾好食,但優惠期已經過咗,我哋話冇所謂啦,橫掂都係諗住食夜晚,所以照book。我哋大概6:30左右上到去,環境唔錯地方唔算太大,加埋我哋都係4枱,仲好啦,近排疫情又大爆發,保持社交距離緊要呀🤭,讚下個女侍應先,一嚟到就問我哋有冇book枱,我話book咗兩位佢就安排咗我哋坐吧頭對住師傅,仲介紹咗我哋佢哋嘅「鮨」set有免費無限追加壽司優惠添,我心諗有得免費追加就梗係要啦,所以即時同老婆一齊嗌咗呢個set。道個歉先,因為我同老婆食飯一向唔太習慣影相,所以全程飯係一張相都冇😅,但我想講佢哋嗰個set其實都唔嘢少,前菜都幾款,又蠔又刺身,之後又燒魚又湯,再嚟十件壽司同甜品,我同老婆食到飽飽地,但有無限追加咁就梗係叫啦,心諗無限追加肯定好多款壽司都唔俾我嗌啦,點知問一問師傅(位師傅好鬼嚴肅)佢話可以食材準備到嘅都可以整俾我哋,吓?黐線㗎!即時嗌返頭先覺得好食果幾款壽司encore多次啦!今次我醒啊,影返啲相post俾大家睇,之後飲下食下去到9點幾就鬆人,真心滿載
道個歉先,因為我同老婆食飯一向唔太習慣影相,所以全程飯係一張相都冇😅,但我想講佢哋嗰個set其實都唔嘢少,前菜都幾款,又蠔又刺身,之後又燒魚又湯,再嚟十件壽司同甜品,我同老婆食到飽飽地,但有無限追加咁就梗係叫啦,心諗無限追加肯定好多款壽司都唔俾我嗌啦,點知問一問師傅(位師傅好鬼嚴肅)佢話可以食材準備到嘅都可以整俾我哋,吓?黐線㗎!即時嗌返頭先覺得好食果幾款壽司encore多次啦!今次我醒啊,影返啲相post俾大家睇,之後飲下食下去到9點幾就鬆人,真心滿載而歸,呢間絕對可以encore。