话说今日小编成日都埋头苦干写论文,miss左打去订台,但小编仍然大安旨意心念2人限聚令会有几多人去食饭吖?况且印象中权八周六日夜晚好似冇book都有机会🈶️位,更何况家阵疫情、间间餐厅都做唔住,佢仲要冇优惠wor,咁掂啦,肯定大把位。。。点知~我和母亲二人就差d被拒之门外!reception姐姐一身和服👘废除有礼貌拒绝我地,话因为限聚令佢地台与台之间要隔开d同埋只可以50%入座率,所以就冇位、正当我地打算落中环食之际、和服👘姐姐即刻嗌住我地话有两个客转左第二度坐,可以有2人位比我地,咁我地当然非常高兴啦,费事落中环又要揾位泊车,好烦一坐低其实都系叫返一向叫开既串烧,吞拿鱼腩must 同埋鳗鱼就一定架啦,另外order左🌽粟米、青椒🫑、牛舌、鸡软骨、墨鱼🦑嘴(呢个第一次order劲正!)、仲有小食鸡泡鱼干(呢个次次must order真系劲好味😋、juicy唔干、个蛋黄酱劲正、唔系d cheap货仲有洒d七味粉落去架)下次要一人叫一碟呀搞唔掂!蔬菜就order左个味增🍆茄子、又系做🉐️好好、🍆茄子肉厚唔‘鞋’脷,有d餐厅煮到d茄子🍆好‘鞋’脷架,希望大家明白我意思啦另外炸物就order左海胆

)下次要一人叫一碟呀搞唔掂!

另外炸物就order左海胆大叶,哗!真系、正到冇朋友,痴线架!小编我第一次order呢个海胆大叶、真系下次又系must order item!今晚d野食真系超左以往水准!不论食物or服务、超晒班。我虽然唔系常客,但间唔时都会黎食下佢地既串烧,其实一向都中上水准既、服务都系既,但今晚真系有些少感觉去左日本,又多server又细心又有礼貌、又有两个疑似经理、d态度真系超越五星级酒店、真系做权八晒左佢地!

唔怪得疫情之下都咁好生意,抵你发达架!

海胆大叶
味增🍆茄子