我唔算一个好咀雕既人,但真心觉得呢间野唔掂忍唔住第一次写食评1) 无冷气,我坐系到眼见至少5台客一边食一边拨扇,仲听到d staff讲d客要求开大冷气,结果当然系无啦2) 初见到推车仔点心,好兴奋,太耐无见啦,点知推黎推去都系个几架车,食黎食去都系个几样,无野简,系简无可简之下,我连平时唔太喜欢既点心都要order啦,仲有,推车有样唔好,d炸野好多都冻3) 唔好食,叉包唔够酱、鲜虾腐皮卷无鲜虾、芋角唔脆仲冻既、马拉高松过龙,我觉得稍为好食既系牛肉肠,佢皮厚唔算滑,纯粹系d牛肉好味咋4) 唔抵食,我地2个人食7款野,埋单要$2xx,好食就话姐,我已经觉得无款简,唔好食,仲要食到出Q晒汗,仲要每人百几蚊,真系只此一次
我唔算一个好咀雕既人,但真心觉得呢间野唔掂

忍唔住第一次写食评

2012-07-20