2006-10-16 16 浏览
剛剛搬入西環, 成日坐小巴經過吉利壽司, 每脕都好多人坐滿, 今個週未就找哥哥一起去試試! 訂左八點,其實都唔算細間,我去東京食日本菜的餐廳間間都和他們差不多大, 有氣紛嘛!可能香港人去慣大茶樓卦!今晚食左那個鯛鱼,好好味好新鮮呀!壽司片魚生好大,我推介海膽壽司,蚧膏壽司,鮟康魚壽司,平目邊壽司和劍魚腩壽司. 待應小姐推介我們食燒劍魚骨,燒得好甘香,真係好正呀!!!!!!!!!!!!! 可惜兩個人食得唔多野,食埋日本紫蕃薯雪糕真係爆肚......重有好多野想食呀!!見到人地食燒帶子好想食,下次一定要試試. 看見推介板有好多特別菜式, 有吞拿魚眼, 三文魚頭軟骨, 馬肉和鯨魚都有呀! 所以話餐廳細間唔重要,最緊要好食同多選擇.美中不足的是音樂太大聱, 坐左接近兩個鐘都好似播同一隻碟,哈哈! 唔知係米佢地太忙呢!今晚好滿足.

今晚好滿足.