初初見社交媒體網站介紹呢間野既裝修幾精緻 啲食物相okay 咁岩見到買一送一 咁我就買左lunch set 點知比人笑我帶我帶佢食垃圾 真係one of the worst experience ever!!!!首先黎到既前菜係茶碗蒸同水母刺穿身 個茶碗蒸係蒸到老哂 壽司郎都好食過你!仲要滴啲咸到死既豉油落去戲肉就係堆壽司,我唔係坐吧枱所以佢一野拎哂啲壽司出黎 之後搵個學徒出嚟介紹 介紹到中間佢已經唔知邊舊打邊舊 成個人hand哂機 其實見到啲賣相我已經無心情再聽淨係想快啲食完走 一夾起壽司已經散哂 仲要痴實哂塊板 仲要唔新鮮 食完呢堆野佢仲有個拖蘿蓉卷 呢個真係世界級地獄 難食到我真係嬲到痴晒線 但仲未完,佢仲要上碗湯比我飲 仆_ 木魚帶子湯喎 木魚帶子水就真 真係成肚氣 仲要收2份餐既加一錢 姐係收左我700幾蚊 食埋啲咁既垃圾 我食三餐壽司郎都好過呢間野 真係唔好去!!!!!!!!