餐厅: 意樂餐廳 (良景廣場)
资讯:

2017-08-24 689 浏览
已經唔係第一次食呢間餐廳, 自從有一次喺大興邨食過之後,連續幾晚晚餐都係嚟呢度食,平民嘅價錢,味道美味,選擇多。小朋友平時好揀飲擇食,食晚飯都食分量好少,但食呢個☝️☝️「鮮蜆蒜香煙肉忌廉天使麵」就大大碗,仲食咗兩碗添😂😂,自己都試過,蜆肉好新鮮,加咗啲洋蔥、煙肉同鮮菇一齊煮的確好香,天使麵軟硬適中,忌廉汁唔會太濃,味道啱啱好,唔怪得小朋友咁鍾意食, 重要只係$47,好食過嗰啲百幾二百蚊一個天使麵嘅餐廳,最後小朋友食左個好小餐廳有嘅甜品,「好立牛乳奶凍」,當然全個食晒啦!🤣🤣另外我哋都叫咗個雜扒餐㗎,牛肝菌汁味道都唔錯,冇咁悶,唔使成日黑椒汁,蒜蓉汁, 洋蔥汁禁單調。最後一提, 餐廳都算乾淨,裝修簡約,令人感覺好舒服,侍應都好有禮貌,客人多,而侍應人數不會太少,叫極都冇人理你。埋單$142,絕對可以接受。下次要試大利飯,聽聞意大利飯都好好食,好期待。
,平民嘅價錢,味道美味,選擇多。

「好立牛乳奶凍」,當然全個食晒啦!🤣🤣

最後一提, 餐廳都算乾淨,裝修簡約

埋單$142,絕對可以接受。
下次要試大利飯,聽聞意大利飯都好好食,好期待。
2017-08-21