2025-05-05
環境❤️❤️❤️🤍🤍環境一般得黎其個別特式風格都幾出,木枱木櫈配黑色框架,型格隨意路線,就算係好耐前食,我睇番d相都記得係邊間食衛生❤️❤️🤍🤍🤍記得都係麻麻地,都係個種好d既茶記式運作,抹台塊布感覺抹左大半日都冇洗過個種服務❤️❤️❤️🤍🤍都係一般,電話掃code落單,除左帶位落餐埋單,冇咩點接觸員工,都係d正常普通既對話,感覺平常食物❤️❤️❤️❤️❤️我同友人叫焗飯同加配左個薯條配芝士茄醬,實際菜式名已忘記😆飲熱奶茶價錢實惠,飯量足,有得加配食物,非常夠飽性價比高,食物味道可能係焗飯比較容易加分,個薯條冇話整得好香脆可口,但係個汁就真係好好食,不過食得多有d膩,應該飲檸茶檸水比較好,但我配左個奶茶,奶茶都係普通質素佢餐牌上都有好多選擇,唔同配搭,會令人諗下次黎食咩好總括:唔錯既選擇,咩時段食都岩既
衛生❤️❤️🤍🤍🤍
服務❤️❤️❤️🤍🤍
食物❤️❤️❤️❤️❤️
佢餐牌上都有好多選擇,唔同配搭,會令人諗下次黎食咩好
總括:唔錯既選擇,咩時段食都岩既