2020-01-11
🔺前菜🔺1️⃣角切魚生沙律$88❣️有吞拿魚➕三文魚➕劍魚➕蟹籽❣️切到細細粒易撈又易入口👍🏻沙律菜中和咗啲油脂味🤤好清新❣️🔺刺身🔺1️⃣三文魚腩刺身$68❣️厚切厚切厚切呀❣️一上枱已經俾佢吸引著🥺好厚肉仲有滿滿嘅油脂味真係食唔停口🤤推薦❣️2️⃣深海池魚刺身$78❣️好新鮮完全無腥味仲有啲鮮甜❣️平時唔多中意食依家搞到要同男友爭食❣️🔺壽司🔺1️⃣三文魚壽司$30❣️肥美👍🏻2️⃣火炙左口魚壽司$64❣️油脂逼哂出嚟好好味🤤3️⃣鰻魚壽司$36❣️有啲炭香味👍🏻正❣️4️⃣甜蝦壽司$40❣️鮮甜新鮮👍🏻5️⃣蔥花吞拿魚腩手卷$38❣️搞碎咗塞到滿滿新鮮入口即溶🤤6️⃣牛油果吉列炸蝦卷$88❣️好飽肚呢個🙃蝦炸得好脆肉質紮實❣️🔺小食🔺1️⃣清酒煮大蜆❣️名副其實嘅大蜆❣️粒粒都係大大粒嘅蜆肉👍🏻無沙好清甜❣️湯加咗啲辣椒🌶️飲落去少辣🙃🔺串燒🔺1️⃣煙肉車厘茄❣️呢款係我最中意嘅一款串燒👍🏻去到邊都一定要叫❣️2️⃣日本蕃薯仔❣️軟淋淋面上仲加咗啲鹽🙃簡簡單單已經幾好味👍🏻3️⃣明太子雞翼❣️男友最愛😂又係見到必叫系列🙃好多明太子但唔會過咸🤣送啤酒一流❣️4️⃣雞皮❣️燒到粒粒都好脆👍🏻好平均❣️
🔺前菜🔺
🔺刺身🔺