2022-06-01
網上好多關注組都有討論過呢間既流水蝦 今晚終於黎試試😍 試完之後整體性價比我會比好高分 算係一間好抵食既放題店 睇你識唔識選擇食材😂海鮮方面 一坐低餐廳會首先提供 #鹽焗蝦 同埋 #燒鱔 比你燒 鱔肉非常厚身 好有口感 之後餐枱側邊就有大大個缸滿滿既 #流水蝦 任你燒 識選擇當然要選好動又大隻既蝦蝦 有啲流水蝦仲有蝦籽 最緊要識選擇新鮮之後出面仲有個 #海鮮自助吧 就眼睇好似去左漁市場 滿滿東風螺、蜆、魚、生蠔、扇貝、鮑魚...真係數唔哂既海產種類任你選擇 同埋Refill效率好高 就咁食個海鮮都已經回本了最重要第一次見到放題有韓國燒酒任飲 飲左幾枝真係熱血沸騰 仲有好多品牌啤酒 汽水 連兒時回憶Qoo都有 飲品吧真係令我覺得好有誠意仲有其他肉類串燒任君選擇 特別推薦雞全翼😂 餐廳醃料醃得幾好 燒起黎夠曬味 牛串雞皮等等串燒都唔錯🤤熟食都相當豐富 每次都會換一換2.5小時任食海鮮時間都好充裕 個爐都燒得快 兩個人黎食唔洗爭最抵食 #蝦蝦燒📍佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓
最重要第一次見到放題有韓國燒酒任飲 飲左幾枝真係熱血沸騰
熟食都相當豐富 每次都會換一換