2020-03-22 333 浏览
疫情下,預計沒有太多人食放題,沒想到還很多人呢 !最難以至信的係,店舖也沒有因疫情關係坐位會鬆動一點,反而是背貼背。真難以理解。因為我們也是早來,不知道是爆滿,唯有繼續吧。食物是一般的,特別在於日式+泰式菜也可以試到。畢竟出面不多這個配搭。叫了三輪野食,好彩是用apps下單,如不找人或自己出外取野食便真的好麻煩,因為攞野飲要自己攞,要隔離檯的食客讓路都十分不好意思,但檯細,又唔可以攞多幾罐,其實隔離檯食客已投訴無下次囉。我叫的三輪野食,走既時候先出返第一輪不斷追已點的野食。原因係佢地唔係因為你下了單便會做,佢地係等埋其他客,足夠數量先煮。呢個又係令你食到火滾,如果無都還好,追四五次都無回覆,仲要埋單先黎,真係😡。我就一定無下次,試唔試自諗啦。

因為我們也是早來,不知道是爆滿,唯有繼續吧。

2020-03-15
庆祝纪念