2014-02-21 2685 浏览
幾個朋友食飯最方便緊係食放題啦!!!朋友話旺角開左間新既放題都唔錯!!!仲要唔係好貴!!!我地7點去食都係$188加1!!!加$50仲可以升級tim呀!!!我地有book到枱!!!所以完全唔洗等!!!建議大家記住要book枱呀!!!因為我見到好多人等緊!!!升級之選升級既選擇的確唔同d!!!真係超吸引!!!$50加得抵呀!!!E D就係升級既特大日本赤蝦啦!!!真係大過平時d甜蝦好多好多呀!!!剌身都幾新鮮!!!三文魚就好肥美像!!希靈魚比起平時食到既更要鮮甜!!!但甜蝦就因為有赤蝦既原固比下了!!!白玉拖羅就一般般!!!E個秘製三文魚卷沙律真係要極力推介啦!!!酸酸甜甜好好味!!!肥美既三文魚夾住爽身既青瓜!!!真係一流!!!冰梅酒酸酸地梅味香濃!!!仲要配上冰底~正!!!一般放題都唔會有梅酒!!!就算有都要加錢!!!E度可以任飲真係番到本啦!!!個湯底係日本甜豉油湯底黎嫁!!!我既至愛呀!!!栗米好甜!!!肥牛都好多!!!娃娃菜好入味好正!!!芒果布甸真係有鮮芒果係入面嫁!!!真材實料!!!番本真係可以番到本嫁!!!d野食都黎得幾快!!!得閒都要再食過先得!!!
幾個朋友食飯最方便緊係食放題啦!!!
朋友話旺角開左間新既放題都唔錯!!!
我地有book到枱!!!所以完全唔洗等!!!
建議大家記住要book枱呀!!!因為我見到好多人等緊!!!
升級之選
皇牌特大日本赤蝦刺生
新鮮魚生
但甜蝦就因為有赤蝦既原固比下了!!!白玉拖羅就一般般!!!
秘製三文魚卷沙律
肥美既三文魚夾住爽身既青瓜!!!真係一流!!!
日本冰梅酒
冰梅酒酸酸地梅味香濃!!!仲要配上冰底~正!!!
肥牛火鍋
個湯底係日本甜豉油湯底黎嫁!!!我既至愛呀!!!
栗米好甜!!!肥牛都好多!!!娃娃菜好入味好正!!!
鮮芒果布甸
芒果布甸真係有鮮芒果係入面嫁!!!真材實料!!!
2014-01-26
新鮮魚生