2017-02-25
同朋友仔兩個想搵間放題又有清酒飲又有梅酒飲,盡興一下,記起之前曾經泥過番本呢度, 嘅刺身放題都唔錯 可以再encore一次 今次仲有驚喜添 原來依家兩個人都可以有個蒸氣鍋 跟埋畀你食 , 一台有一個 簡單點咗幾款食物 , 平時打邊爐食呢啲就食得多,原來用來蒸既效果都很不錯。 第一次蒸肥牛食原汁原味仲唔會韌添 。 當中最欣賞佢個蝦同雞件, 又滑又入味。 溫馨提示,真係唔好 好似我哋咁 開心得滯一次過落太多order,如果唔係擺到成枱都係,位都冇得你食呀😂 依家仲有點象拔蚌刺身任食㖭,真係好抵食,平時去食一碟都要二百幾蚊啦,而家一人都係二百幾蚊已經任得你食😋😋正 另外在點左其他幾款我刺身有三文魚,白玉拖羅,希靈魚,榮螺片,赤貝,鯛魚,北寄貝,帶子同埋甜蝦刺身, 睇見都流曬口水呀,超開心 除咗食蒸氣鍋刺身再另外點左幾款小食送下清酒, 呢款雞翼尖,都幾特別,係用蒲汁咖哩, 椰子味都幾重。 個墨魚咀仲炸得幾香酥嘢未添。 酒煮蜆都幾清甜而且很新鮮嫩, 食多兩碟都唔會覺得留。 這個蘿蔔炆牛腩炆得好腍好入味,推介 最後當然也要點我最愛食嘅辣味螺肉啦👍👍
第一次蒸肥牛食原汁原味仲唔會韌添 。
當中最欣賞佢個蝦同雞件, 又滑又入味。
個墨魚咀仲炸得幾香酥嘢未添。
酒煮蜆都幾清甜而且很新鮮嫩, 食多兩碟都唔會覺得留。
這個蘿蔔炆牛腩炆得好腍好入味,推介
最後當然也要點我最愛食嘅辣味螺肉啦👍👍