2005-10-21 170 浏览
  上星期五,男友為了慶祝我倆的首個小女子生日,安排了個驚喜生日晚餐。  一去到Fish Bar,原來佢就响一個游泳池旁邊,個晚仲有人游水!好彩晚上不太熱,如果唔係就慘啦!  呢度就係主打食魚,但係原本男友仔話呢度D生蠔都唔差,頭盤叫左半打,其實真係失色了少少,不過算啦!好彩佢有一個毛巾包住既麵包保番!熱熱地,唔錯!  之後一份炸魚漢堡連薯條,同埋主菜:我地選了Tuna魚Grill(Fish Bar可以選每天不同的六款魚,亦可選三種煮法,好Flexible!)味道算是不過不失!本以為生日晚餐就係咁,殊不知男友叫侍應拿了一個蛋糕盒連束花出來,蛋糕盒裝住既,居然係一個生日麵包!勁開心!  呢度既侍應好好人,男友相機壞左,佢即刻班左部即影即有,可以留低今晚難忘的一餐!  雖然呢度酒種類不太多,都叫左支白酒飲,埋單都唔使一千蚊,但係今個生日真係好難忘。。。