2008-12-17 6 浏览
baby生日 佢想食任食 所以我地就黎左lee到 雖然都好多劣評 但人人口味不同ga ma~所以都照黎收費118加一 價錢係尖沙咀黎講係好平7點幾去到 個陣無咩人 但後未越來越多人 我地真係旺場 哈哈 門口個招待服務超差 同佢講野佢唔應入到去 見到好多甜品 我的最愛 野食款式少 我一黎就拎左好多肉類 豬扒牙 雞扒 但都幾咸下 拎左羅宋湯 好酸 忌x湯好面粉 難飲 到甜品喇~開頭我貪心全部拎少少 點知.......得cheese cake係ok 其他都可以話難食俾好評佢係因為 有2個外國人彈住結他唱生日歌俾男友聽 仲唱左3個版本 好開心 同埋唔係出去拎 係有人走埋黎問你要唔要個d野食 味道都ok架 燒菠蘿好正 食左2件 如果下次再黎 都係唔使點出去拎野食 等d燒烤物好過
所以都照黎

收費118加一 價錢係尖沙咀黎講係好平