2023-01-30 171 浏览
風景超靚!簡直係世外桃源 隨便影張相原圖直出都可以🫡✨採用自助式服務 不過職員禮貌都好好~另外食物選擇比較少 但係勝在定期會換menu溫馨提示: 座位係先到先得 所以越早去越好😛*記得最少提前48小時預約*Pancetta Vodka Rigatoni $150通常市面上嘅pasta都係意粉/意大利飯 不過呢個係用左比起出面餐廳比較少見嘅水管麵 而且水管麵可以更易沾染醬汁 食落每條通粉都啖啖汁!雖然寫左話用左vodka煮 不過食落就冇咩酒味 所以都唔怕話酒味重影響整個麵~反而想提提 意粉醬有少少辣辣地 但係怕辣嘅我都覺得可以接受 而且個醬係成個麵嘅靈魂(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)Cauliflower Pizza $130呢個pizza係用左椰菜花、蘑菇、mozzarella芝士、蒜蓉同埋火箭菜適合素食人士食用~雖然本身我偏向鐘意食肉 不過間唔中食下素當清下腸胃都係唔錯嘅選擇Mango Black Tea Soda $65其實本身叫左Passion fruit black tea soda 不過賣哂轉左芒果🥹🥹呢個味道甜左啲 所以後尾啲梳打水冇氣之後我溝左啲水飲🙈😂
風景超靚!簡直係世外桃源 隨便影張相原圖直出都可以🫡✨
採用自助式服務 不過職員禮貌都好好~
另外食物選擇比較少 但係勝在定期會換menu
溫馨提示: 座位係先到先得 所以越早去越好😛