2008年8月19日晚上7:00 Book咗好多日嫁啦! 次次都話無9:30後先有位, 終於今日有啦! 但係由我7:00坐到8:00都無full喎! 外邊更加無人等位啦! 奇怪?! 東洋卷 $48 – 牛油果+蟹籽+Pancake皮, 呢個幾好食, 尤其係個pancake皮, 幾有新意 .傳統厚玉子 $38 – 特登唔要有餡, 因為有餡就試唔到佢技巧. 一試…果然技術未到家, 用燒汁死鹹去cover技術不足, 蛋唔夠滑又唔夠香 帶子煎薄餅 $55 – 呢個真係唔好食, 佢d帶子用d好差o既貨, 你試下淨帶子就知, 完全無鮮味可言, 係一小粒一小粒”塑膠”囉! 個皮煎香佢, 香口嘢咪無人察覺佢d料差囉! 汁燒牛肉 $25 – 各位! 千祈唔好叫串燒, 好鬼難食, 呢個牛用料極差, 無牛味不特只, 用嘢”啦”到七彩, 上碟前用青椒粉cover不足, 不過遇著我你就死得啦! 我平時食得噤清, 條利一食就sense到”啦啦地”, d牛肉一定”啦”到七彩. 汁燒帶子 $25 – comment同帶子燒餅一樣, 4粒小原粒”塑膠” 小豆綠茶榚 $22 – 普通! 一般中式甜榚味道

小豆綠茶榚 $22 – 普通! 一般中式甜榚味道囉! 未見突出
紅豆年榚湯 $40 – 呢個反而係全晚最好果個, D年榚就差D, 不過紅豆湯OK喎! 唔會太甜, 但會唔會係因為開罐頭所以收到噤貴同好食

服務方便又唔算好差, 不過有好多位可以改善:
我地坐BAR枱, 待應一日收碟收到黑, 又唔出聽, 一手插埋o黎, 又唔係響兩邊做喎! 有時就響沙牛男友側邊入, 有時響我側邊入, 有幾次響我地傾緊嘢時中間插入, 死未?!

環境太黑啦! 唔係情調唔情調問題, 我地睇唔到menu啊! 本menu d 字又唔係黑白分明果隻, 都唔知點睇. 老細! 自己坐低攞本menu感受下d客有咩feeling好唔好?

埋單$278 一句講曬: “可以訂位就試一次囉! 要等位就唔值啦!” 我?! 我當然無下次啦!