2023-03-21
見到網上好評眾多,咁岩出開旺角就同老公兩個人拍下拖。我覺得Lunch set 好抵,有餐湯和餐包或者沙律🥗可以揀,我同老公一人叫左一樣野試下🥗沙律汁係自家的配製,我地只係食得出洋蔥味、橄欖油和醋,味道非常夾,酸酸甜甜仲好開胃🫕餐湯係好清甜得羅宋湯,唔會好油膩,我好中意😍😍餐包亦有焗返熱,食既時候仲好暖粒粒,仲有加上蒜茸醬所以個包好香🥩紐西蘭肉眼扒薯條(7成熟)$98個人覺得7成熟岩岩好有牛扒的軟滑同時面皮又煎香,配菜方面都絕不馬虎…好足料肉眼扒放上面配菜都可以吸收到肉眼扒的汁…又係另一種味道🍝香草蕃茄汁海蝦燴意大利扁麵$78好濃郁的蕃茄味,啖啖麵都有蕃茄蓉,仲有最吸睛的三個海蝦,好嫩滑彈牙,值得一提係海蝦上面加了一些芝士粉,我第一次咁食,又出奇地好好食🤤環境又十分舒適,坐得好舒服❤️另外,想提下,尼間係樓上既餐廳,大家需要係中間尼條小巷到入去,再搭升降機上去,一出去就會見到
🫕餐湯係好清甜得羅宋湯,唔會好油膩,我好中意😍😍
🥩紐西蘭肉眼扒薯條(7成熟)$98
🍝香草蕃茄汁海蝦燴意大利扁麵$78
環境又十分舒適,坐得好舒服❤️