2021-08-25
朋友宴請去的, 第一次估唔到品嘗效果喜出望外!值得推薦大家去試下香港本土廚師用心、專心做出好食壽司和魚生! 有鮑魚、生蠔、蜆都有兩種鮮味無窮、喜之次! 大家一陣看相片就知道! 雖然地方細小但係乾淨企理, 適合一班朋友十個八個一齊歡聚特別有氣氛! 本來我就唔食澱粉質!尤其是粥粉麵飯都唔想食咁多! 自從在兩個月前開始自己控制在澱粉質啖水化合物方便儘量少食亦不知不覺中已經減了十幾磅, 所以開始時已和師傅道明來意儘量不要食飯糰和壽司,但當睇到師傅攞住一大版北海道馬糞海膽, 嘩!好正! 唯有馬上食壽司啦! 結果不負眾望還食了十幾嚿不同的壽司真喺值得推介的!由於地方細小提議大家最好預約! 清酒收費價錢亦合理!唔會覺得飲完之後荷包赤赤痛!