生日long weekend 其中一餐生日飯就係來到呢間好有氣氛睇show既餐廳,一個以夢境做舞台劇主題同現場觀眾互動既show同食好西充滿笑聲既birthday dinner experience. 而咁大個女第一次親生去現場睇由詹瑞文擔任監製的舞台劇。呢餐有4個course: 首飾盒既魚生同海鮮(舊歡如夢)真係有果種海洋尋寶既夢境,個個女仔都會見到都會覺得靚到尖叫既一course! 而熟食dish既豬豬唔乾唔太油仲有我最愛既蘋果醬好香。Overall experience 係令我感受到自己入左個夢境睇show, 而且係開心到唔想醒。好開心同我黎友人一樣咁enjoy,餐廳既心思同表演既演員既精神搭夠令我既生日飯既experience 非常盡興。