補祝朋友生日,可能呢段時間都不停食生日飯,所以有Style既佢~話唔食西餐唔食日本野呢D死GUGU既生日選擇,揀左去食打冷~!另一為食朋友即刻比左3間佢揀,最後因為想食鵝腸而揀左呢到~哇~去到個條街唔怕搵唔到~得佢一檔~(3連舖位?)企0係門口既人龍排到長一長~~好彩老娘醒目~!訂左枱!但都唔係大哂架﹗都要等~BUT快D囉﹗叫打尖下張到你~講真如果要我等咁耐,我會寧願食第二間~~訂左既我地都算快有位~餐牌沒有價錢~~如果唔係朋友推介我又會起身走左~HAHAH~由推介人發板~聽到佢叫ABCDE,咩都執D~真係個心離一離~~打冷怎能不啤啤佢~~~飲勝~!韭菜豬紅~ 老娘飛佛﹗熱辣辣5粒星﹗真心推介煎牙帶﹗4粒星 – 魚有魚味﹗一個字﹗好味! (扣掉一粒皆因老娘怕LUR骨)特登黎試佢既鵝腸~但唔係我口味~2粒半星~(老娘偏愛爽脆的)反而下面晚鴨腎好好味﹗4粒星打冷鹵味~ 3粒星﹗唔叫鹵味點算打冷~ 無咩特別~ 亦唔太差等位既時間見到個炸物好吸引~點名要食佢~~煎蠔餅~ 4粒半星﹗炸到好脆﹗蛋粉漿岩岩好,唔會成舊粉呃秤﹗YUMMY!見隔離台食得咁開心~又跟住叫多碟腐乳炒通菜~好味道!但朋友仔話
另一為食朋友即刻比左3間佢揀,最後因為想食鵝腸而揀左呢到~
訂左既我地都算快有位~
打冷怎能不啤啤佢~~~飲勝~!
韭菜豬紅~
韭菜豬紅~ 老娘飛佛﹗熱辣辣5粒星﹗真心推介
煎牙帶﹗4粒星
特登黎試佢既鵝腸~但唔係我口味~2粒半星~
打冷鹵味~ 3粒星﹗
煎蠔餅~ 4粒半星﹗
等位既時間見到個炸物好吸引~點名要食佢~~

見隔離台食得咁開心~又跟住叫多碟腐乳炒通菜~好味道!但朋友仔話腐乳味偏咸~卻岩哂重口味既我~~

想再追加蠔餅架~但朋友仔們都話夠了~
所以都係轉場飲野2nd round!

簡單分享,希望岩睇~

2015-11-20
韭菜豬紅~