2018-10-02
今日朋友仔約我去食放題慶祝我生日,之前諗左好耐都唔知食咩好,不過就鎖定旺角區,咁朋友話不如食放題啦,我就梗係開心啦!!梗係啦,任飲任食又唔洗就住朋友個荷包, 點都係一個價錢!就呢度啦!創興廣場有多間樓上食肆,我地今次就係去8樓的大滿喜啦!我地食早果輪未有咁多人呢!卡位都好寬敞!呢度個自助區好多元化,熟食,冷盤,雪糕,甜品,飲品應有盡有!睇下個飲品櫃,超多款唔同種類的飲品,慢慢飲。拎左支解茶先,等陣唔會食滯!朋友就揀左碧泉蜜桃茶,貪佢夠甜!同埋唔多地方有得賣呢。識食一定係食刺身先!刺身夠凍夠新鮮!個人特別鍾意食希靈魚,貪佢肉夠爽,咬落去有 shock shock聲!!三文魚夠厚切,螺肉夠鮮甜!海膽手卷是必選推介,size 細細,唔但海膽足料,鮮甜又唔腥,正呀!呢度的壽司好精緻,雖然係放題,但一d都唔馬虎!多款精美壽司特別推介榴槤迷必選榴槤炸彈熱辣辣又香脆,咬落去好cream,香濃的榴槤漿流出來,口感濃郁又軟滑!食到咁上下,一定要食返個燒菠蘿消滯呢!今晚食放題好開心,可以一路食,一路吹水。😝下次約多d朋友仔一齊黎先!
創興廣場有多間樓上食肆,我地今次就係去8樓的大滿喜啦!
我地食早果輪未有咁多人呢!
卡位都好寬敞!
睇下個飲品櫃,超多款唔同種類的飲品,慢慢飲。
拎左支解茶先,等陣唔會食滯!
朋友就揀左碧泉蜜桃茶,貪佢夠甜!同埋唔多地方有得賣呢。
識食一定係食刺身先!刺身夠凍夠新鮮!
呢度的壽司好精緻,雖然係放題,但一d都唔馬虎!
多款精美壽司
特別推介榴槤迷必選
榴槤炸彈
食到咁上下,一定要食返個燒菠蘿消滯呢!