2006-12-16
同老公補祝生日...見咁多笑臉而同事又介紹呢度食牛扒幾好...就一試吧!老公叫左個Set A, $268, 紅酒煎鵝肝, 個面幾脆口, 但內裡就唔夠creamy, 可以太薄嫁! 龍蝦湯, 老公話唔夠味, 以前係新都會廣場既Bistro M, 最好飲, 不過已結業! 炭燒肉眼扒, 我食左一小舊, 唔太鍾意炭燒味, 肉質幾腍, 個人鍾意outback! 最後既warm chocolate, 唔錯, 不過, 可以用苦少少既朱古力!我就叫左個雜菌蔬菜卷餐, 白菌忌廉湯, 一般, 主菜有兩條菜卷, 用刀叉食, 幾論盡, 跌哂出黎! 不過, 我好buy ...因為清清地, 初時以為用忌廉汁, 但好似蒸既感覺, 唔錯, 唯一要彈既係個薯蓉, 唔soft, 成舊剩番!間鋪既侍應service 唔錯, 但非吸煙區有好大陣煙味(當時係無人既), 環境要扣分啦!