2018-07-26 913 浏览
今晚我同老公,早就约左朋友仔食饭唱K庆贺生日,我哋依班打工仔,咁就哽系唔放过休闲时段,放工都要玩尽佢。一黎到依度,我地先入lift,因为佢都有几层嘅关系,我地就多人,都俾左间唔错嘅房我地,同层有K Buffet ,可能我地唔够早,啲扇贝呀虾呀俾人攞晒,咁都有其他寿司同刺身,刺身每次就可以攞两份,我个人就比较钟意刺身啦,都食咗两转,啲三文鱼都系好似几大块唔错嘅,另外佢有个打边炉嘅位置,𠮶度就俾你任攞啲嘢食落个锅度,你就加埋汤底一齐煮熟佢,咁就可以成锅拎入房食,你知啦年纪都唔使咁要食啲蔬菜类嘅,依个自助模式都几好,另外都有水果甜品,水果都唔错嘅,甜品就一般般,仲有冷盘系沙律。而最值得一赞就,有热嘅花茶你饮,依个女仔到咗一定年纪就明㗎啦,送10杯冻饮俾你都不如一杯热嘢饮仲要系花茶㖞!唱K方面音质唔错㗎,由于我哋多人佢就俾咗个大房我哋,仲有独立厕所添,啲歌嘅种类就冇以前咁少啦近年呢多番好多唔同种类嘅𠮶种。环境方面呢一入去系有少少烟味嘅,但只要你开咗道门,我估散烟味散左两钻攞嘢食嘅时间左右,我哋就关左门,意味都冇乜!整体来讲都几抵食㗎,又有得唱K咁,仲有特别嘅事因为我哋有人生日,依度都好识做咁送
今晚我同老公,早就约左朋友仔食饭唱K庆贺生日,我哋依班打工仔,咁就哽系唔放过休闲时段,放工都要玩尽佢。一黎到依度,我地先入lift,因为佢都有几层嘅关系,我地就多人,都俾左间唔错嘅房我地,同层有K Buffet ,可能我地唔够早,啲扇贝呀虾呀俾人攞晒,咁都有其他寿司刺身刺身每次就可以攞两份,我个人就比较钟意刺身啦,都食咗两转,啲三文鱼都系好似几大块唔错嘅,另外佢有个打边炉嘅位置,𠮶度就俾你任攞啲嘢食落个锅度,你就加埋汤底一齐煮熟佢,咁就可以成锅拎入房食,你知啦年纪都唔使咁要食啲蔬菜类嘅,依个自助模式都几好,另外都有水果甜品,水果都唔错嘅,甜品就一般般,仲有冷盘系沙律。
整体来讲都几抵食㗎,又有得唱K咁,仲有特别嘅事因为我哋有人生日,依度都好识做咁送返个生日蛋糕俾我哋贺朋友生日!头先讲过依度甜品就一般,咁,蛋糕又系送嘅,要求唔好咁高啦😉
2018-07-25