2014-04-27 5117 浏览
November 21, 2013生日再唔係一日計係月份計,所以應該係叫"生月快樂"(成個月平均每日有人同妳興祝,妳話幾好呢!阿媽又可以煮少妳米,出去食又唔洗帶錢,幾好吖😎。。。可惜嗰個唔係我囉) 舊同學聚餐+補祝生日飯...日式火鍋放題: 同牛陣,牛涮涮....冇乜分別,牛肉我哋選擇日式和牛(佢話係澳洲嚟喎😑)要雞蛋+$10(佢話係日本蛋喎😑😑)除咗牛肉任上之外亦有簿豚肉同無骨魚都係一樣任叫。 飲品都有好多選擇當中重有兩款沙冰(士多啤梨番石留沙冰/菠蘿沙冰。。。幾甜)配菜自己出去攞,有丸/菜/魚/瓜/蒽/青口(係吖幾有誠意青口都有)醬汁超多選擇,連山椒醬都有(太多會好咸咖) 90分鐘打邊爐真係有d趕,順帶一題記住叫個木魚湯底,水未滾時放大量日本大蔥蒜同冬菇,打完邊爐時記得隔咗d油,飲一啖木魚湯加冬菇,正!😎😎😎
November 21, 2013
舊同學聚餐+補祝生日飯...日式火鍋放題