2015-11-06 216 浏览
好睇唔好使,好食唔好晒,其實真係唔想晒可惜真係食唔晒,因為太平凡 平凡得來又太甜內心真係好複雜唔想晒,但又真係食唔落,食唔落既原因唔係因為太飽,而係內心深處好像保護自已咁叫自已唔好食,呢間裝修其實都特別,特別坐得唔舒服,似在叫客人食完就走,好喇講下D食物 款式多是他的強項選了很久終於點了,提拉米藥木糠布甸來了兩個膠碗咩料同張相差太遠 好似兩盤垃圾咁放起你面前,以為唔睇得都食得真係幾甜未食過咁甜既木糠布甸。之後來個香芒吐司呢個像樣 個樣初時食落ok係ok食食下都係ok冇驚喜但可以當份午餐都飽肚架,呢款甜品通常去台式的連鎖店會較好食係真架。所以想食呢類甜品真係架,唔好去呀我唔打算返轉頭。
2015-11-06
$53 (宵夜)