2021-08-18 823 浏览
人人都話呢間酒店食物水準好高,咁岩早前有優惠就book左去慶祝生日試下💛住一晚連海鮮🦞自助晚餐及自助早餐!Dinner buffet海鮮有龍蝦、鮑魚、生蠔、青口、蝦、蟹及螺。生蠔超新鮮,唔係自助但可不停refill!值得一讚既,係服務員都會主動問須唔須要refill❤️甜品簡直係出色,好多甜品款式選擇😆自助餐仲有蒸酸菜石班魚,每次一refill,好快被搶晒,真係好好味😋魚生款式雖然比較少,但都好新鮮!仲有文華東方signature既cheese cake同海南雞飯都一定要試☺️Cheese cake唔會好漏又唔會好甜,不愧為signature😍最驚喜係食緊dinner buffet時突然送黎一個Matcha puff比我地祝賀生日!自助早餐有好多精美點心,Pastry好出色,牛角包🥐同朱古力酥都好好食,酥皮層次分明,仲有杏仁奶飲!