2018-05-19 71 浏览
今日難得黎到尖沙咀, 梗係食埋個晚餐先走人在人來人往既尖沙咀, 我地揀左the one 食日本菜於是, 我地各自點左一份套餐套餐有主菜, 沙律, 飲品同蛋捲我就叫左 和風牛肉飯 我以為係牛肉片 原來係牛肉粒, 煮得岩岩好, 林上燒汁好正呀, 再加上個海藻麵, 夏天食好開胃, 飲品我叫左草莓沙冰, 成個套餐好prefect我朋友就叫左個鰻魚飯, 得試左少少, 係幾肥美既我朋友都好快食哂。。 佢就叫左綠茶沙冰, 食落覺得好幸福呀套餐仲有個蛋卷, 我就食綠茶味, 朋友叫左香草味, 好軟好滑好好味因為我們兩個都十分肚餓, 見甜品又十分吸引, 先叫左個綠茶芭菲, 有丸子, 雪糕, 脆脆, 真係好開心好幸福呀 又想試多d野所以叫多個甜品, 叫左香草雪糕芭菲, 好多水果, 最正係燒香蕉同藍莓 下次會再同其他朋友黎食
今日難得黎到尖沙咀, 梗係食埋個晚餐先走人
在人來人往既尖沙咀, 我地揀左the one 食日本菜

於是, 我地各自點左一份套餐

套餐有主菜, 沙律, 飲品同蛋捲

我就叫左 和風牛肉飯

佢就叫左綠茶沙冰, 食落覺得好幸福呀

下次會再同其他朋友黎食
2018-05-17