2017-01-15 4057 浏览
係facebook見到佢個綠茶buffet下午茶幾吸引 就專登星期日入觀塘試一試Book位既時間無問清楚 原來個buffet已經完左 得返散叫 但一場黎到都試下啦~!環境的確係幾靚 但其實好嘈招牌鮮果茶$82; 茶既甜味適中 有蠟燭台一路暖住d茶 係幾貼心既安排白汁蜆肉蝦天使麵$88; 落完order唔夠5分鐘就上到枱 大家都知咩事啦 蝦同蜆完全係無味 d汁好稀所以天使麵既味都好淡 成個麵都食得好辛苦紐約芝士蛋糕$42 自家制係值得讚 但面頭既忌廉唔夠酸有d奇怪 芝士亦唔算濃抹茶白朱古力心太軟$42 話說呢個心太軟一上枱係爛左個底 d抹茶醬係流曬出黎 成個心太軟扁曬都照拎上枱俾我地 佢過到自己我都過唔到 叫佢換過 都仲係有d軟lailai既感覺到底係點做到...蛋糕同抹茶醬既比較超! 級 !差! 搞到個蛋糕淋曬 3.6牛乳雪糕一d都唔滑 仲有碎冰食物差 服務態度更差!我明我book枱遲到係我錯 但都唔需要黑我面同俾說話我聽姐...樓面侍應好多 但舉手係唔會有人理你 大家都係望地板行路睇得出大家都做得唔開心 而家都食得好唔開心

環境的確係幾靚 但其實好嘈
叫佢換過 都仲係有d軟lailai既感覺
到底係點做到...

食物差 服務態度更差!
樓面侍應好多 但舉手係唔會有人理你 大家都係望地板行路
睇得出大家都做得唔開心 而家都食得好唔開心