2024-08-06 226 浏览
好耐冇去西貢,難得最近天氣咁好,所以WEEKEND就同老公入去拍下拖~黎到M SQUARE lunch~因為世界盃既關係~餐廳入面掛滿唔同國家國旗同播住球賽既電視真係令人覺得好有氣氛~一坐低已經覺得好正~睇下MENU入面都好多野揀,我地就小食主食甜品都叫左D~Virgin Mojito飲品到左先~係冰爽解渴既virgin mojito,淡淡薄荷味非常解暑,完美既一杯SUMMER DRINK!Cajun Prawn Aioli Chips首推呢個薯條~作為小食真係不得了~CAJUN醬酸酸甜甜~同薯條好夾,仲有幾隻蝦,都爽口彈牙,食到停唔到口!Lobster Tacos一客3件,份量唔算大,但龍蝦肉部分比例算多,夾埋TACO餅皮食好有口感,醬汁調配得同龍蝦肉好夾,唔會搶走左龍蝦既鮮味。Maple Bacon Cheeseburger厚厚既巨形BURGER~見到已經流哂口水!餡料滿滿,芝士半溶令人食慾大增!pickle on side細心的令客人可以自行選擇加唔加~我好鍾意食PICKLE~覺得呢個PICKLE微酸爽口,配BURGER有助解膩~ON SIDE既薯條都係熱辣辣脆卜卜~Cast I

Virgin Mojito

Cajun Prawn Aioli Chips

Lobster Tacos

Maple Bacon Cheeseburger

Cast Iron French Toast
最後上埋甜品鐵板french toast,賣相超吸引!大大球雪糕ON TOP,FRENCH TOAST入面非常濕潤,好香蛋味,成個配撘簡直係perfect!
總括黎講食完已經期待下次再去~