2018-12-24
今日同個FD去觀塘做Facial, 醒起用某app訂位, 餐廳可以低至半價至7折, 勁抵啊!!跟住就俾我搵到呢間~餐廳位置好易搵, 觀塘站行出黎幾分鐘就行到去..因為我都勁餓..唔想行咁耐啊haha入到去, D店員都好好招呼, 介紹餐牌上既野食, 我呢D選擇困難症既人慣性問人既..呢間餐廳既作風就岩哂我喇~今日雖然好餓但唔想食太多肉, 所以我最後嗌左碟香煎三文魚柳配青瓜忌廉汁, 而朋友就嗌左煎雞脾肉配黑椒汁等野食既時侯望下周圍..成間餐廳都係主調紫色背景, 好浪漫啊..唔係唔打下卡影相啊XD即刻捉住個FD影多幾張靚相先~野食一上碟, 好香>< 真係好香…塊三文魚柳塊魚皮煎到好香脆!!(我勁愛食脆魚皮囉)入面既魚柳肉又唔會鞋, 好多汁流出黎…呢碟魚柳真係好出色><完全估佢唔到;跟住就梗係痴下朋友碟雞脾黎試食下啦..都一樣好滑無雪味, 都係穩陣之選.反而三文魚柳係驚喜~~同埋真係要一讚, 佢配粗薯條, 最愛食啊~~ 點茄汁咁樣食真係爽爆~同個FD食下傾下就過左一個美好的下午啦^_^
跟住就俾我搵到呢間~
即刻捉住個FD影多幾張靚相先~
反而三文魚柳係驚喜~~
同個FD食下傾下就過左一個美好的下午啦^_^