2022-10-03
本身唔點寫食評,但為左可以有啲誠實經驗分享,忍唔住開齋🙈 我去完哩間大熱嘅餐廳嘅感想就係:服務質素有待改善🤧我同媽媽知道難book,所以早一個月上網book pond side位(電話係唔會打得通🤣)到當日我地亦係第一批入座嘅客,門口經理(?)同我地講入座後不能換位,我覺得合理就點左頭OK,點知安排我地入座時原來冇得揀位,佢比左岩岩有條大柱block住個view嘅位,完全望唔到個瀑布同湖,問待應係咪book嘅時候你地mark位我地冇得揀,佢叫番我問經理,個經理一句話頭先你應承左入座就冇得換,我同我媽當堂🤯 千百種理由同解釋,竟然係咁答,一副我好忙唔好搞我嘅樣😕 咁算啦我都廢事拗,自問唔想做麻煩客。唯一佢係話,如果未有客人到,你可以埋去空枱到影幾張相。所以如果大家以為book左pond side,唔好諗住會guarantee你一定有靚view🙂野食上菜速度正常,質素都average嘅。不過佢地好趕收碟咁,我餐包未食完,佢就收走左碟橄欖油,個待應喺側邊聽到我話未食完,扮聽唔到就咁走左🤔其實我地食到最後走,後面嗰堆reserved嘅枱都係吉嘅,未有人黎,我唔明點解我地唔可以坐,都係嗰句,早一
野食上菜速度正常,質素都average嘅。
其實我地食到最後走,後面嗰堆reserved嘅枱都係吉嘅,未有人黎,我唔明點解我地唔可以坐,都係嗰句,早一個月book都冇用🙂
所以野食好味,環境靚,但服務質素唔好,都係一肚氣走,我諗都冇下次😂