2021-10-05
🥗頭盤沙律🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀頭盤揀左煙三文魚黑醋沙律🥗有一大塊煙三文魚😙車厘茄同埋沙律菜配上黑醋~黑醋嘅口感較杰身,味道酸酸甜甜非常開胃🤪🥫煙燻銀魚柳及水牛蕃茄芝士意大利飯 💵148🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀因為怕一個人食唔晒所以sides 就唔加啦~意大利飯上面有水牛芝士🧀切碎左嘅橄欖🫒同埋香草🌿平時我唔食橄欖🫒不過切碎撈埋食個味又不錯👍🏻由於橄欖比較多所以個飯就鹹咗少少🤏🏻好重蕃茄🍅味,而飯嘅質感比較硬身~建議食貨們最好趁熱食,凍咗既芝士就會變左一舊,魚柳就見唔到有😂可能因為蕃茄🍅嘅關係,成個口感比較濕少少🤏🏻無平時既Risotto 咁膩~🍏法式青蘋果水晶批🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 +$28就有啦😙因爲製作需時,等候時間有啲耐,不過值得等既😛首先擺盤好靚,用黑色岩石碟岩晒打卡📸面頭有塊青蘋果片🍏第一層有蘋果蓉,食落酸酸地帶有玉桂味,第二層係酥皮,超級脆🤩而底層就係吉士醬,勁滑身個味勁似雞蛋布甸🍮而個三粒點係芒果醬,全部加埋食好清新,唔會過甜👍🏻☕️Latte🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 +$15嗌左杯熱Latte☕️餐廳好貼心比左包砂糖,因應客人既口味,而我就無加糖,所以味道偏甘少少🤏🏻🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🥗頭盤沙律
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🥫煙燻銀魚柳及水牛蕃茄芝士意大利飯
💵148
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍏法式青蘋果水晶批
☕️Latte
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
☀️整體而言,地點好容易搵,係TOP商場入面🏢環境比人一種好chill 既感覺,除咗室內仲有室外,座位都坐到舒服🤪雲石枱配埋燈光好岩影相📸️
店員們嘅服務都好好,態度都好Nice😙食物方面甜品最出色~
⚠️地方大冷氣比較凍,建議怕凍既食貨們帶件褸會較好~