2019-07-22 53 浏览
話說行行下尖沙咀,女朋友話好熱,吾想食熱既。咁晚餐又要諗食咩,見到有間日本餐廳,外面裝修得好靚,就決定入去食😂去門口登記,等左一陣大就有位了👍🏻坐抵左,馬上飲杯茶先。佢地設計到啲坐位勁闊落,坐得好舒服。睇返個餐牌,價錢向中上,但睇下啲質素好吾好先,如果收呢個價錢,食X鮮的質素,我會嬲嬲豬😂😂我地叫左個二人前海鮮丼,一個湯烏冬,幾件壽司。先講下個烏冬先,好好味,佢個湯底吾錯,啲烏冬煮到岩岩好,口感不錯,應該不是cheap cheap 烏冬👍🏻👍🏻個2人海鮮丼就更出色,大碟到呢,見到一件件新鮮既刺身,重要大大件,真係想一啖食晒佢地落肚。呢個丼飯兩個人岩岩好,重點提下個海胆先,非常鮮甜,絕對高質。我地重叫左幾件壽司。重點推介個2人丼飯,我覺得好抵👍🏻👍🏻

去門口登記,等左一陣大就有位了👍🏻

坐抵左,馬上飲杯茶先。佢地設計到啲坐位勁闊落,坐得好舒服。

我地重叫左幾件壽司

重點推介個2人丼飯,我覺得好抵👍🏻👍🏻