2022-12-25
同家人食冬至飯,吾想又食中餐甘悶,朋友介紹MINI FRIDAY 西餐我地!入到去環境較暗仲有D聖誕裝飾,好有氣氛! 我地安排左窗口卡位,坐得好舒服!食物種類都幾多範,PIZZA炸雞漢堡意粉樣樣都有.今晚我地散叫⭐凱撒沙律配煙三文魚 - 沙律菜非常新鮮好爽脆,煙三文魚好大塊高質,絕對吾係個D煤煤爛爛既! ⭐大蝦配香草牛柳 - 叫左7成熟,內裹留有少少微紅,時間烹調得岩岩好! 牛柳好JUICY 好軟冧 !大蝦煎至微焦好爽好彈牙! 配菜都製作認真! ! 配既燒汁吾會好咸非常搭襯! ⭐冬陰公海鮮長通粉 – 第一次見到有呢個冬陰公醬既粉覺得好特別! 專登叫來試下! 果然冇令我失望! 味道有驚喜, 鮮甜又辣辣地好開胃! 配搭既海鮮都好多: 虎蝦、蜆、青口, 推薦!最後不得不提就係餐廳服務好好,店員UNCLE 都好NICE 又主動! 開心又滿足的一餐!
食物種類都幾多範,PIZZA炸雞漢堡意粉樣樣都有.
今晚我地散叫