2024-03-07
Lunch想食燒肉,去左荃灣廣場新開幕既燒肉店,門口有一大隻和牛做招牌,餐廳環境乾淨舒服,一入去就有職員帶位,服務好好🙂⭐️801盛(升級紫菜飯)呢個set有3款牛肉:大判燒黑毛和牛肩胛肉,腹前牛小排,蔥鹽雞腿肉。一上枱真係‘’哇!‘’一聲叫左出黎,有一塊同餐牌上一樣甘令既黑毛和牛肩胛肉,成隻碟甘大塊🤩油膩分佈好平均,燒完點埋跟餐配既雞蛋食一流!好好食緊壽喜燒甘幸福🥰蔥鹽雞腿肉好滑,燒完都吾會鞋,仲好juicy! 🐔配埋個香蔥食味蕾即刻提升👍午市有免費配白飯和汽水,我就想豐富d加左19蚊升級紫菜飯,紫菜飯勁多紫菜,中間仲有隻流心蛋,撈埋d飯食一絕😊⭐️803盛套餐包括:特上牛腹肉,腹前牛小排同埋牛板腱肉,3款肉有吾同口感,肉質香濃又多汁,食一啖肉再食一口飯,正丫😆跟餐個味噌湯好足料,加16蚊仲可以升級神戶綠茶🍵
⭐️801盛(升級紫菜飯)
⭐️803盛