2022-11-11
📍銅鑼灣內務總管套餐 $288有三點刺身+炸物一份*白蜆+蝦+鮑魚+蟹+元貝+象拔仔+大蜆+三寶丸+時蔬拼盤份量開頭望落去唔多,但食到最後都好飽,飽到最後粥底我地都係用左一鍋黎煮,食唔晒🤣炸物朋友簡左炸雞🍗我簡左章魚燒,個人覺得章魚燒🐙好食啲,真係做到皮脆內軟,入面足料又熱辣辣,好好食,刺身三塊都算新鮮,過下口引~~食完覺得整體都好好,環境坐得幾舒服,仲有簾分隔開,海鮮🦞洗得好乾淨同好新鮮,一人一個鍋可以自己簡想食邊啲先同個鍋細細地但好夠力,可以一路蒸一路食,一定食到熱辣辣新鮮蒸好唔會凍晒,店員收野速度都好快~另外醬料可以自己係出面任拎幾好~呢度就算一個人或者一大班人都岩黎食,下次會再黎食,呢家大閘蟹季,有大閘蟹餐或者將套餐入面隻蟹轉大閘蟹都得,都想試😋😋😋$300/位甘多唔同款海鮮性價比都算高👍👍👍
內務總管套餐 $288
有三點刺身+炸物一份*白蜆+蝦+鮑魚+蟹+元
貝+象拔仔+大蜆+三寶丸+時蔬拼盤
食完覺得整體都好好,環境坐得幾舒服,仲有簾