招聘中
月薪
$16,000-$19,000
月薪
2023-07-01 631 浏览
Simplylife虽然多分店,但真系几年冇食过,今次朋友主动话想食,就试试葵芳店有冇意外惊喜😝一坐低已经有好大份面包食,虽然大份不过真系有啲硬😬两个人分别嗌咗烧黑鳕鱼配薯蓉、烧意大利黄瓜、酸豆橄榄酱🐟,同埋车厘蕃茄酱蟹肉手制扭纹粉🦀加三十蚊有餐汤同冰茶,今日餐汤系南瓜汤🎃,个汤系唔错兼真系有味👍🏻到烧黑鳕鱼上菜,下面嘅薯蓉系热,不过上面嘅黑鳕鱼就一啲都唔热,连暖嘅感觉都冇,好似攞咗好耐先上菜咁🥹薯蓉还好,不过打得唔够蓉🥔第二道菜上菜时,我哋张枱已经冇位,要用埋隔离张枱先搞得掂,啲枱大部分都偏细😅车厘蕃茄酱蟹肉手制扭纹粉系多蟹肉,味道正常🙂最后叫咗个甜品🍰哈密瓜伯爵茶蛋糕,食咗半嚿已经觉得太漏要放弃,同我想像中嘅小清新味道截然不同😶
一坐低已经有好大份面包食,虽然大份不过真系有啲硬😬
薯蓉还好,不过打得唔够蓉🥔
车厘蕃茄酱蟹肉手制扭纹粉系多蟹肉,味道正常🙂
烧黑鳕鱼配薯蓉、烧意大利黄瓜、酸豆橄榄酱
车厘蕃茄酱蟹肉手制扭纹粉
哈密瓜伯爵茶蛋糕