2021-11-16 188 浏览
Proton (元朗)入咗元朗,喺網上見到呢間口碑幾好就book咗去試吓,見到Cafe 平日lunch time 都keep住坐爆,我哋book 咗3位,點知去到都係一張2人枱加多一張櫈係側邊,不過後來都自動幫我哋轉咗一張枱面比較大小小嘅枱,佢亦有outdoor 沙發同吧枱位,係pet friendly cafe, 當日都見到有人帶大大細細嘅🐶🐕一齊去chill食物。。。。。。。。。。。。。🍴蘋果木煙三文魚賓尼迪蛋$88- 蛋黃已經有1/3熟了,其餘味道還可以Lunch Set (包沙律或湯及飲品)🍴煙肉芝士安格斯牛肉漢堡薯條 $80- 漢堡需時,牛肉漢堡夠味亦juicy🍴煙鴨胸,虎蝦,蝦頭油手打意粉 $88- 真心覺得手打意粉真係好食,口感好👍🏻有三隻蝦,鴨胸唔騷☕️Latte $35- 味道balance☕️Long Black - 新鮮,味道亦OK總括嚟講,環境舒服,而且仲有outdoor 位,不過如果3個人可以正正常常坐3個或者4人位就會舒服啲😅而佢嘅食物味道係好食嘅,加上有lunch set性價比好高👍🏻
Proton (元朗)

食物。。。。。。。。。。。。。
🍴蘋果木煙三文魚賓尼迪蛋$88
- 蛋黃已經有1/3熟了,其餘味道還可以

Lunch Set (包沙律或湯及飲品)

🍴煙肉芝士安格斯牛肉漢堡薯條 $80
- 漢堡需時,牛肉漢堡夠味亦juicy

🍴煙鴨胸,虎蝦,蝦頭油手打意粉 $88
- 真心覺得手打意粉真係好食,口感好👍🏻有三隻蝦,鴨胸唔騷

☕️Latte $35
- 味道balance

☕️Long Black
- 新鮮,味道亦OK