🐉九龍城區除咗有🇹🇭泰國嘢食之外亦都有好多💎hidden gem! 🥰今日同Mary嚟咗呢一間日式居酒屋,🏮入面嘅佈置同擺設都超級有氣氛。餐牌上面有好多款式嘅嘢食,刺身、串燒、拉麵、飯同甜品都有!唔少得嘅當然係唔同種類嘅酒🍶⭐️明太子燒大啡菇🍄小食叫咗呢一個大啡菇,🤤鵪鶉蛋做到流心嘅效果,配上❤️明太子醬同個大啡菇食好夾。⭐️極辛地獄拉麵🌶呢個都算係佢嘅招牌辛辣麵!🌶強度有一至10級可以選擇。🤤服務員介紹我哋食regular。一嚟到嘅時候好似🌋火山咁,個湯有啲氣泡上咗嚟,原來佢下低擺咗個熱石。👍🏼味道方便佢個辣味啱啱好,食得舒服越食越過癮。⭐️辛味近江牛鍋🍲嚟到呢度就梗係食埋佢個🥩近江牛!所以我哋叫咗個近江牛鍋。🇯🇵日本牛肉的確冇得輸。成個鍋都有好多🥦蔬菜非常健康又好食!

⭐️明太子燒大啡菇🍄

⭐️極辛地獄拉麵🌶