呢度環境真係好大而且又夠晒寬鬆店員服務態度都唔錯,最緊要又有得玩扔鏢同埋打桌球。有得玩又有得食!炸軟殻蟹煙肉卡邦尼意大利粉軟殼蟹一口咬下去,香口同酥脆同時在口中展現,其次卡邦尼意粉食落去幾香忌廉味,值得一試係,兩者加埋一齊食,又別有一番風味香蒜辣椒白酒煮蜆配意大利粉微辣,蒜味適中毫不遮蓋蜆嘅鮮甜,可能美味源故,感覺份量不足,最後個面煮軟硬適中美國安格斯肉眼扒(8OZ)配野菌燒汁幾有牛肉味,慢慢咬落去會咁感到D肉汁慢慢滲出黎,個醬汁味道不濃,不會奪去牛的美味,配搭一流蜜瓜西班牙火腿配黑醋沙律汁火腿入口後,D香味慢慢充滿口中,微咸的口中在食沙律,剛好的配合,5錯蜜瓜西班牙火腿配黑醋沙律汁好好味💕色彩繽紛,唯一唔好既位置係我哋太大食😅多幾塊就好💕周打魚忌廉湯好濃厚既芝士味,而且會有香草味,賣相都幾靚,個湯既味道都好特別

有得玩又有得食!

炸軟殻蟹煙肉卡邦尼意大利粉

香蒜辣椒白酒煮蜆配意大利粉

美國安格斯肉眼扒(8OZ)配野菌燒汁

蜜瓜西班牙火腿配黑醋沙律汁

蜜瓜西班牙火腿配黑醋沙律汁

好好味💕
色彩繽紛,唯一唔好既位置係我哋太大食😅多幾塊就好💕

周打魚忌廉湯