2022-08-09 1071 浏览
首先tea set最下層就係一堆凍三文治,我本身唔中意三文治,同埋比人好慳皮既感覺,另外再用細碟上份熱既芝士火腿三文治(set上有同口味但凍既,多此一舉不如一齊上)其他甜品食落不過不失,主要想講2樣Scones 味道只係一般,係靠玫瑰果醬撘救,但jam冇我想像中好食,只可以話特別Signature cheesecake,近日式既味道,唔係唔好食,但比佢更出色有好多打卡角度出發,餐具好簡約😅普通cafe都精緻過佢。樓底超矮有壓迫感,嘈。服務以五星黎講算差,去到留低no.叫佢有位就通知,點知係冇左件事,特登行番去先知未full。lead坐位又係好差,第一個位係正中央,比其他食客圍住,轉第二個位係餐具櫃,全程聽住餐具碰撞聲
其他甜品食落不過不失,主要想講2樣