2021-08-11
和牛燒肉一郎 (佐敦).睇到其他社交平台見呢間環境好似好正,任食選一都多,上到去果然成個感覺好高科技🤪每枱點餐後由路軌開門送到,勁正😙.🔹和牛燒肉放題Set C🔹.一去到已經比佢任食嘅飲品,沙律同甜品櫃所吸引🤩好多鮮榨果汁,飲品櫃五顏六色再加上不同類別的沙律,全部獨立一盒盒,衞生之餘又方便一去到上左個充滿煙嘅牛里脊肉以及一大架船兩個都係打卡一流。當中前者比較creamy入口半化,手肋條則較有咬口,不過有舊可能部位問題有啲韌,後者有曬不同部位紙仔介紹,再有啲蔬果伴襯,好igable整體任食靚牛仲要成個環境係非常非常舒適,二人坐大卡位薄切壽喜燒牛里脊肉,配溫泉生雞蛋🥚呢到嘅蠔以及蝦都非常好食,蠔一小個錫紙盤小兩隻🦪直接放爐就可以唔怕燒焦,入口creamy又香; 蝦🦐肉質好爽實,配燒汁一樣好食另外仲有好多小食熟食,有泡菜,壽司,仲有呢個我覺得好好食嘅生牛肉,直接將生蛋加入牛肉,入口滑脫脫到最後梗係有令你滿載而歸嘅甜品,除咗有焦糖布甸呢啲成個甜品櫃俾你揀,最令我驚喜嘅係佢所有嘅雪條都係明治,全部都係我好喜歡食!—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🔹和牛燒肉放題Set C🔹
再加上不同類別的沙律,全部獨立一盒盒,衞生之餘又方便
一去到上左個充滿煙嘅牛里脊肉以及一大架船
整體任食靚牛仲要成個環境係非常非常舒適,二人坐大卡位
薄切壽喜燒牛里脊肉,配溫泉生雞蛋🥚
另外仲有好多小食熟食,有泡菜,壽司,
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 和牛燒肉一郎 (佐敦)
佐敦佐敦道31-37號百誠大廈3樓