2022-07-22 260 浏览
呢間喺IG見到有個落地玻璃,聽講可以睇到日落😍嗰日去到就夜晚,不過餐廳環境都唔錯~煙肉忌廉蛋汁意大利粉 $168 3/5😋一上到枱見到好靚,真係好似成個批咁!雖然見到有啲水,但撈埋一齊都還好~食落口都好香蛋嘅味道,煙肉都好香脆!係一個正常嘅卡邦尼意粉🤣不過打卡指數就好高!但問題嚟啦,我同朋友不約而同都食到有啲鐵味🥲而且越食到底越嚴重😭懷疑可能係個鐵pan滲啲鐵味出嚟😣希望可以改善下!牛油果三文魚pizza $188 2.5/5佢係長方形嘅Pizza,有8舊~比較薄底嘅Pizza,正常應該期待會好香脆🤣但佢薄得嚟有少少硬🥲而且牛油果同三文魚份量都唔算多,呢個價錢有少少進取🥲Tiramisu $78 4/5😋份量都還好,咖啡味道好香😍口感亦都好creamy同鬆軟!甜味同咖啡嘅苦味中和啱啱好!整體嚟講食物味道其實都唔差,不過有啲鐵味就好影響整體嘅感覺🥲而且價錢都比較進取,感覺就唔係好抵!同埋好睇嚟嘅目的係咩🤣如果純粹想打卡嘅話會比較好

煙肉忌廉蛋汁意大利粉 $168 3/5😋

牛油果三文魚pizza $188 2.5/5