2021-09-14 902 浏览
趁住几日假期, 一个人出来行下, 独自去偷欢原来店员话weekend 5点前Order生蚝 有7折优惠, 另外Happy Hour 4点钟已开始紧, 入坐时间啱啱好可以享受双重优惠即刻叫番杯白酒chill下先 😎$68杯Buy 1 Get 1 Free生蚝款式都有好多种类不过最后都系叫左待应生帮我选, 对于觉得自己都算几麻烦又有选择困难症既我,侍应生服务周到又好有耐心,会根据你个人喜好口感再介绍生蚝比你 very nice 生蚝果然好新鲜, Creamy又爽口 ,又够冻虽然一个人黎, 但最后都敌吾过新鲜生蚝既诱惑, 都系要encore 多半打之后仲叫左挪威小龙虾配带子刺身味道鲜甜 , 肉色雪白结质 ,超正 今次一个人黎得一个胃就试吾到太多款色同主菜喇! 一个人食左一打新鲜生蚝经已好满足餐厅环境同食物都非常好 !值得下次带埋班friends再来一新齐chill过
趁住几日假期, 一个人出来行下, 独自去偷欢

入坐时间啱啱好可以享受双重优惠
即刻叫番杯白酒chill下先 😎
$68杯Buy 1 Get 1 Free
生蚝款式都有好多种类
不过最后都系叫左待应生帮我选,
生蚝果然好新鲜, Creamy又爽口 ,又够冻
之后仲叫左挪威小龙虾配带子刺身
味道鲜甜 , 肉色雪白结质 ,超正

挪威小龙虾配带子刺身
用餐时段