2022-04-25 66 浏览
石燒牛就食得多~ 成日經過有尖沙咀厚福街都有見到有來自日本嘅漢堡扒, 仔細一睇原來係來自韓國嘅餐廳, 今日終於有機會試試🙈我同朋友叫左個兩人套餐(ver.3)$338包括有🐳兩人套餐💰348-墨西哥辣椒和牛漢堡扒-芝士蛋蒜和牛漢堡扒-月見味噌牛丼飯- 飲品x2今次點嘅兩款和牛漢堡都非常有特色, 一上菜時未拿捏到點整, 店員都立即幫手示範😂由肉球隨自己心意決定大小厚薄同心水生熟程度,可以一邊燒一邊食保證最新鮮😋我自己特別中意煎到外脆內軟, 佢肥瘦平均做到內層柔軟嘅感覺🙈除咗每人一份中size 漢堡扒之外 set仲有個月見味噌牛丼飯碗丼,呢個丼十分足料,舖滿肥牛同金菇, 配上生熟剛好嘅溫泉蛋, 可惜已經比個漢堡扒餵到七七八八👀值得讚嘅係店員都好細心用會布袋幫包好隨身衣物, 但其實檯面上嘅強勁抽風器已經大大吸走左大部分油煙味, 所以走嘅時候一啲味都無☺️

我同朋友叫左個兩人套餐(ver.3)$338
包括有