玩味十足既一间餐厅🤪餐牌d名都好搞笑😂(ig icon就系我睇紧呢度个餐牌😚)入面装潢colourful 好有美式复古风 餐具都好有心思🍽你睇下相入面既纸巾就知🤣仲有好多打卡位 去过两次都full晒咁济🙈迟下想去既可能最好book定位😳呢度个门口劲隐蔽 两次去都揾左阵🤦🏻‍♀️🍳唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭 $124 (+$28升级原条鳗鱼)心谂咁快戴定头盔⛑?!😂但呢个饭唔会令人失望!好多滑蛋😚因为我真系太中意食鳗鱼 同埋之前食个次冇升级个鳗鱼系劲细🥺今次就加钱升级左原条鳗鱼 鳗鱼真系大大条 都算肥美的 绝对要升级!😍饭本身有汁 好够味🤪🍝真心冇乜惊喜黑松露意大利扁面 $106呢个有惊喜地....唔好食.....😭闻就香黑松露味 但食落完全冇黑松露味 个酱仲要酸酸地好奇怪 而且个酱好杰....一旧旧咁痴系d意粉上面😣呢个有少少失望🦑普通到冇得再普通嘅炸鱿鱼圈 $68同佢个名一样😂都系expect既味道 不过不失 份量都几多😍🍠唔甜的紫薯蛋糕🍰 $48真系完全唔会死甜 系紫薯既香甜味 上面既紫薯蓉仲食到粒粒紫薯 好天然既味道😍配埋甜甜地既饼底就岩岩好👍🏻cheesec
唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭

🍝真心冇乜惊喜黑松露意大利扁面 $106

🦑普通到冇得再普通嘅炸鱿鱼圈 $68
唔甜的紫薯蛋糕
🍠唔甜的紫薯蛋糕🍰 $48
真系完全唔会死甜 系紫薯既香甜味 上面既紫薯蓉仲食到粒粒紫薯 好天然既味道😍配埋甜甜地既饼底就岩岩好👍🏻cheesecake黎讲唔算漏😚

之前个次都食过🦀点解个个都叫软壳蟹比萨架?🍕($138) 个pizza底系好薄好似脆片咁上面舖满芝士🧀蟹柳🦀菠萝🍍 然后就系成只炸软壳蟹😍配埋千岛酱味道唔错 但我比较中意食厚少少有面包口感既底多d🤣
唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭
唔甜的紫薯蛋糕