第三站

Station 3 Cafe
2022-12-18 112 浏览
齋吹水有時都會幾單調,間唔中要搵下d有boardgames 嘅cafe第3站真係好多boardgames,款式算多,重點要讚嘅係,每款遊戲都有3,4副存貨,終於唔洗等人玩完先有得玩啦,都唔洗驚人地冇得玩lu~仲有樣野自己都幾介意,枱櫈高度真係岩岩好,唔洗客人吊住對手玩,搞到最後玩到人地要收工都唔知,大家就知我地食得玩得幾舒服啦力量,士多啤梨+菠蘿+梳打,正!酸酸甜甜,飲完真係充滿力量啦!熱情果沙冰,杯上面仲多左10cm高,飲到尾都未融曬,由頭冰到尾,夏天就爽,冬天挑戰真係不得了。。。食物方面,叫左套餐,加38蚊有埋沙律甜品西班牙煙鴨胸燴飯,鴨胸味入曬落d飯度,燴飯非常creamy,中間果幾啖配埋芝士食仲好味煙三文魚野菌忌廉燴闊條麵,建議上菜等多一陣仔先食,為食嘅我一黎食左啖,掛得唔夠多汁,傾多2句計,完全唔同曬,個野菌炒到好乾身,食落去居然保留住個菇菇本身嘅口感,正!特濃芝士薯條,一上黎果下幾失望嫁,因為d醬感覺好少,大家特濃個點好似唔太一樣,但係!!!食到底我錯啦,個薯條係面一堆芝士醬,底再一堆芝士醬,佢係 <真。特濃芝士薯條>!!!法式朱古力芝士蛋糕,第一次接觸,好特別嘅朱古力味

食物方面,叫左套餐,加38蚊有埋沙律甜品

法式朱古力芝士蛋糕,第一次接觸,好特別嘅朱古力味,口感似幕斯多dd
藍莓芝士蛋糕,唔係好甜,係一隻冇咁硬嘅芝士蛋糕
2022-12-14