主廚榮獲法國美食協會大師級勳章,來頭不小呢!!!餐前小麵包好小見既西湯,洋蔥湯,濃淡適中,好香洋蔥味!!!凱撒沙律,前菜清新之選,好開胃!!!香煎美國松露豬扒塊豬扒好鬆軟真係好好食完全唔韌,餐廳說明無用梳打粉,無用梳打粉都可以咁鬆軟,唔通佢用雙手雙刀背起勢咁拍塊豬扒? 哈哈,我平日係屋企下廚就係用咁既方法鬆肉呀!!!煙三文魚龍利柳煙三文魚卷成玫瑰花好精緻好靚,龍利柳好滑啖啖肉!!!焦糖燉蛋,好滑好甜!!!朱古力奶凍,朱古力味好濃郁,口感好滑!!!觀塘好多工商廈都好舊式,電梯又舊,不過依座王子大廈已經優化左啦,好新好乾浄,而且大堂望落重幾有氣派!!!店內環境裝修設計佈置等等好靚好舒服比人種感覺好warm!!!店內為包場客人提供大電視可以唱k,依到有酒賣,有得唱埋k,氣氛一定好好姐!!!**餐廳寫明無味精無梳加粉用橄欖油烹調,一定要比個like!!!

主廚榮獲法國美食協會大師級勳章,來頭不小呢!!!
餐前小麵包
好小見既西湯,洋蔥湯,濃淡適中,好香洋蔥味!!!
凱撒沙律,前菜清新之選,好開胃!!!
香煎美國松露豬扒
煙三文魚龍利柳
煙三文魚卷成玫瑰花好精緻好靚,龍利柳好滑啖啖肉!!!
焦糖燉蛋,好滑好甜!!!
朱古力奶凍,朱古力味好濃郁,口感好滑!!!