2022-01-10 2181 浏览
如果你😍鍾意食🦞海鮮蒸鍋又想☺️enjoy一下me time,呢間全港🎊首創一人一蒸鍋🍲嘅海鮮蒸鍋餐廳🥢就啱晒你啦!佢哋有捲簾😎分隔開每個🪑位置,私隱度高👍又有啲🇯🇵日式食堂風格,可以按唔同人數👨‍👩‍👧‍👦劃分位置,十分靈活,所以一個人食又得,一班人🥳一齊食又得!我見仲有好大🤩嘅海鮮🐟缸養住啲經過嚴選嘅高質海鮮🦀,睇落幾新鮮🤤。呢度醬料款式都唔少🥰,不過個人覺得呢度嘅🦐海鮮都好新鮮,原汁原味咁😋食就最好啦!呢度嘅🦞海鮮套餐命名方式十分之特別,而且全程自助手機點餐好方便,我今晚就用咗$388做咗一次😎八府巡按😆啦!呢個😎八府巡按🤩套餐極其豐富:▪️三點刺身(北寄貝🐚,甘蝦🦐,帆立貝)▪️炸物(芝麻🐓雞翼,雞軟骨餃子🥟)▪️海鮮:白蜆、🦐蝦、鮮🐟魚片、鮑魚、🦞龍蝦(半隻)、元貝、時令🐚海鮮、蟶子皇▪️肉類:安格斯🐂牛肉/豚肉片/雞🐓腿肉(三選二)▪️三寶丸(牛骨濃汁🐮牛丸、薑汁皮蛋🐷貢丸、招牌🦑墨魚丸)▪️蔬菜🥬拼盤呢度好😊貼心有個牌仔🧐寫住唔同食物要♨️蒸幾耐,同埋職員👨‍💼都好細心🥰會教你點樣用個蒸鍋,最重要係佢個鍋可以set時間⏲咁就唔怕蒸過龍喇👍。▪️三點刺身(北寄貝🐚,甘蝦🦐,帆立貝)全部都👍鮮

呢個😎八府巡按🤩套餐極其豐富:
▪️三點刺身(北寄貝🐚,甘蝦🦐,帆立貝)
▪️炸物(芝麻🐓雞翼,雞軟骨餃子🥟)
▪️肉類:安格斯🐂牛肉/豚肉片/雞🐓腿肉(三選二)
▪️三寶丸(牛骨濃汁🐮牛丸、薑汁皮蛋🐷貢丸、招牌🦑墨魚丸)
▪️蔬菜🥬拼盤

▪️三點刺身(北寄貝🐚,甘蝦🦐,帆立貝)全部都👍鮮甜,食完即刻開胃咗🤤!
▪️炸物(芝麻🐓雞翼,雞軟骨餃子🥟)當然要趁熱食😋,兩日都唔錯🥰。
▪️蔬菜🥬拼盤款式都幾多,讚呀🥳。
▪️三寶丸有牛骨濃汁🐮牛丸,牛味香濃又多汁🤤;薑汁🥚皮蛋🐷貢丸十分有驚喜,薑味幾出又有少少🤏皮蛋香,層次感豐富😍;招牌🦑墨魚丸鮮味十足☺️)
▪️肉類:安格斯🐂牛肉/豚肉片/雞🐓腿肉(三選二),我就揀咗安格斯🐮牛肉同埋雞🐔腿肉,牛肉肥美雪花均勻🤩,雞🐓腿肉嫩滑多汁😊。

▪️海鮮😍:白蜆、🦐蝦、鮮🐟魚片、鮑魚、🦞龍蝦(半隻)、元貝、時令🐚海鮮(迷你象拔蚌)、蟶子皇,🤤全部都好新鮮🥰。

🦐蝦雖然唔係好大隻,不過好鮮甜☺️。
蟶子皇🤩大隻厚肉又爽囗🤤,迷你象拔蚌鮮味十足😋。
🥰元貝同埋😍鮑魚都好新鮮肥美。
🦞龍蝦好新鮮,放上鍋嘅時候佢啲腳仲郁緊,肉質爽甜好鮮味!

蜆都幾大隻又🤤鮮甜,不過美中不足嘅係🙃間中有少少🤏砂。
個餐可以揀🍚粥底或者係🍜麵底,我揀咗🥣粥底,最後職員會幫你整埋個🎃南瓜粥,個粥吸收左啲🦞海鮮嘅精華💧所以一樣好😋鮮甜美味!