1K
❣️無去牛大人一排,原來呢排做緊東南亞主題,其中火焰醬好正,真係會點唔停!❣️點$488餐有海鮮盤送!大大隻蠔水準唔錯❣️仲可以狂隊和牛、鮑魚、海鮮回本!🍲東南亞湯底- 推介喇沙椰爺仲夏鍋!喇沙微辣,湯底椰香味濃,正啊✅必點✅✨鮑魚- 一定一定要瘋狂食鮑魚!無論係鮮鮑魚定係熟鮑魚,都大大隻鮮甜口感,好好味- 特別推介鹽蔥鮑魚,外脆入面鮮嫩口感,好滋味🐮日本黑毛和牛A4+- 大大片肥瘦均勻,入口即溶🐷雪花豬- 呢個一向係我favourite,口感肥美juicy,滿滿油脂香🥥香椰火焰醬- 推介!食唔停,真係食咩都要點~texture好rich椰香滋味 🐷伊比利豬都係唔錯選擇!🦐蝦係點幾多上幾多,肉質都幾彈口甜🐟鯛魚 - 片片都厚切,甜甜地幾有水準🥥炎夏椰樂祭🥥- 特別推介「椰奶蓋芒果爽」,椰奶香滑濃,texture幾好,仲食到啖啖新鮮芒果- 另外仲有香芋椰漿脆脆、椰酥跳跳豬等另外仲可以點唔同小食!

❣️點$488餐有海鮮盤送!大大隻蠔水準唔錯
❣️仲可以狂隊和牛、鮑魚、海鮮回本!

🍲東南亞湯底

- 推介喇沙椰爺仲夏鍋!喇沙微辣,湯底椰香味濃,正啊

✅必點✅
✨鮑魚
- 特別推介鹽蔥鮑魚,外脆入面鮮嫩口感,好滋味

🐮日本黑毛和牛A4+

- 大大片肥瘦均勻,入口即溶

🐷雪花豬

🥥香椰火焰醬

🐷伊比利豬都係唔錯選擇!

🦐蝦係點幾多上幾多,肉質都幾彈口甜

🐟鯛魚

- 片片都厚切,甜甜地幾有水準

🥥炎夏椰樂祭🥥

- 另外仲有香芋椰漿脆脆、椰酥跳跳豬等

另外仲可以點唔同小食!